Sisteme de detectie si semnalizare efractie.

Siguranta, intimitatea fac parte din nevoile primordiale ale naturii umane. Intr-o lume in care infractionalitatea a crescut mult de la an la an, a fi prevazator inseamna a fi pregatit sa oferi familiei tale, casei tale, afacerii pe care o conduci un plus de liniste si confort. In acest sens instalarea unui sistem de alarma poate fi cea mai buna alegere, descurajand tentativele de patrundere neautorizata in locuinta, reducand riscul producerii de pagube materiale si mai ales protejand integritatea corporala a persoanelor si chiar viata.

Site-ul nostru se adreseaza tuturor utilizatorilor si instalatorilor de sisteme de securitate, printr-un continut bogat de informatii, atat specifice cat si generale, referitoare la gama de produse si servicii pe care le oferim.

Ideal Instal este o companie fondata in Brasov, Romania. Suntem o firma capabila sa ofere clientilor sai un larg spectru de servicii care cuprinde toate etapele necesare: conceptie, implementare si exploatare, realizarii in cele mai bune conditii a oricarei lucrari.

Calitatea serviciului de relatii cu clientii este impecabila si facem tot posibilul pentru ca dumneavoastra sa va puteti finaliza proiectul cu succes. Echipamentele pe care le folosim provin de la furnizori recunoscuti in domeniu si de aceea vom face tot posibilul pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna decizie. Selectam cu mare atentie echipamentele si ne asiguram ca acestea sunt cele mai bune de pe piata iar dupa achizitionare si montare va oferim service specializat atat in perioada de garantie cat si post-garantie.

Misiunea noastra este:

Identificarea in permanenta a nevoilor clientilor nostri si a celor mai potrivite solutii la cel mai inalt nivel de profesionalism prin produse flexibile, fiabile, bazate pe tehnologie de ultima generatie.

De a investi in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului, in beneficiul clientilor si angajatilor sai.

Orientarea catre dezvoltare. Ne vom stradui continuu sa ne mentinem si sa ne dezvoltam pozitia ca fiind una dintre cele mai de succes firme in domeniul instalatiilor electrice si al curentilor slabi.

Copyright 2007 © S.C. Ideal Instal S.R.L. Toate drepturile rezervate. Va rugam sa cititi pagina Termenilor de utilizare

Designed, coded and optimized by Ecs Designs Inc.

ACASA  |   TERMENI  |   E-MAIL

Despre noi   |   Produse  |   Servicii  |   Noutati  |   Contact