LG Electronics, unul dintre liderii mondiali in domeniul tehnologiei comunicatiilor mobile, si Prada, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate brand-uri din industria bunurilor de lux, au anuntat incheierea unui parteneriat exclusiv pentru crearea unei serii de telefoane mobile fashion. Primul terminal mobil ce va rezulta din acest parteneriat va combina dotarile de varf cu designul avangardist cu care celebra casa de moda a obisnuit deja publicul, oferind performanta tehnologica alaturi de un aspect de exceptie. Astfel, terminalul mobil va fi mai mult decat un rezultat al unei actiuni tipice de co-branding designer producator de terminale mobile.
Compania japoneza, faimoasa pentru solutiile sale de scriere a mediilor optice, este prima care a reusit sa atinga pragul de 18x, iar utilizatorii obisnuiti sa stocheze totul pe DVD-uri vor fi cu siguranta uimiti de vitezele neatinse pana acum de nici o alta unitate.Pe langa viteza, 760A si 760SA dispun si de o noua tehnologie, numita AUTOSTRATEGY, care selecteaza cea mai buna strategie de scriere pentru fiecare disc DVD. In plus, aceasta poate crea o strategie noua pentru un mediu optic necunoscut .
Cu cateva zile inainte de inceperea PMA 2006 (Photo Marketing Association), Panasonic anunta un nou model din seria Lumix. Este vorba despre Lumix TZ1, pe care producatorul il lauda ca fiind este cel mai mic aparat digital cu zoom 10X.

Nu stim daca acest lucru este complet adevarat, dar se poate observa intr-adevar o schimbare fata de modelele din seria FZ, cum ar fi FZ7 si FZ30. Dupa cum se poate vedea in imagine, obiectivul lui TZ1 este complet retractabil, aceasta caracteristica fiind in mare parte responsabila pentru dimensiunea redusa. Daca tot suntem la capitolul obiectiv, sa amintim de colaborarea cu Leica, materializata prin LEICA DC VARIO-ELMARIT. Din pacate pentru utilizatori, trecerea de la FZ aduce de la sine si alta schimbare importanta: inlocuirea blitz-ului pop-up cu cel folosit la camerele compacte. In plus, posesorii vor trebui sa se obisnuiasca sa-si compuna imaginile pe LCD-ul de 2,5 de inchi, pentru ca aparatul nu are nici vizor optic, nici electronic. Ca si alte modele de la Panasonic, si acesta incorporeaza tehnologia Optical Image Stabiliser (OIS), care permite folosirea vitezelor mici de declansare la distante focale lungi. Piesa de rezistenta a modelului DMC-TZ1 este noul procesor de imagine Venus Engine III, ce necesita un consum energetic mai mic si scade intarzierea la declansare pana la 0,006s. In plus, viteza pentru fotografiile in rafala este de trei cadre pe secunda la rezolutie maxima.
Evident, ambele dispun de binecunoscuta Buffer Underrun Proof Technology si de o memorie tampon de 2MB. O alta tehnologie Plextor implementata si la modele mai vechi este PoweRec, care regleaza puterea razei laser si viteza de scriere pentru a atinge niveluri optime pentru un anumit disc.

Copyright 2007 © S.C. Ideal Instal S.R.L. Toate drepturile rezervate. Va rugam sa cititi pagina Termenilor de utilizare

Designed, coded and optimized by Ecs Designs Inc.

ACASA  |   TERMENI  |   E-MAIL

Despre noi   |   Produse  |   Servicii  |   Noutati  |   Contact