Sisteme de Interfonie si Videotelefonie

Sisteme de control-acces

Sisteme de detectie si semnalizare efractie

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de detectie si semnalizare a incendiului

Sisteme de Sonorizare

Sisteme de Telefonie

Cablare Structurata

 

Sisteme de Interfonie si Videotelefonie

In deplina concordanta cu noile standarde de viata si cu o evaluare realista a riscului pe care il impune proprietatea tot mai adesea se opteaza pentru varianta accesului controlat in imobile printr-un sistem de interfonie si video-interfonie.

Prin varietatea modelelor existente sistemele de interfonie si videointerfonie se fac integrabile oricarui spatiu, marindu-i confortul dar mai ales contribuind prin utilitatea lor la siguranta beneficiarului.Accesul persoanei este permis numai prin comanda usii de la intrare de catre o persoana aflata in interior, iar in cazul videointerfoanelor persoana din interior are posibilitatea sa vada persoana aflata in exterior prin intermediul unui monitor.

Interfoane se pot instala in cele mai diverse spatii: birouri, vile, scari de bloc iar videointerfoanele sunt folosite mai ales in mediile rezidentiale asigurand posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica.

Principala functie a unui astfel de sistem este acela ca se constituie in cel mai elementar sistem de protectie impotriva patrunderii persoanelor neautorizate in anumite spatii.

Sisteme de detectie si semnalizare efractie

Siguranta, intimitatea fac parte din nevoile primordiale ale naturii umane.Intr-o lume in care infractionalitatea a crescut de la an la an a fi prevazator inseamna a fi pregatit sa oferi familiei tale, casei tale, afacerii pe care o conduci un plus de liniste si confort. In acest sens instalarea unui sistem de alarma poate fi cea mai buna alegere, descurajand tentativele de patrundere neautorizata in locuinta, reducand riscul producerii de pagube materiale si mai ales protejand integritatea corporala a persoanelor si chiar viata.

In intampinarea nevoilor dumneavoastra societatea noastra va ofera solutii complete in domeniu prin intermediul sistemelor de alarma.

Functiile unui astfel de sistem:

 • detectia incercarilor de intruziune in zonele de securitate
 • semnalizarea cu privire la tentativele de efractie la nivelul zonelor de securitate, cu indicarea zonei in care au loc acestea
 • alarmarea sistemului de televiziune in scopul atentionarii operatorilor si comutarii la afisare pe monitoare a camerelor video din zona de securitate in care se produce evenimentul
 • dezactivarea individuala a zonelor de securitate pentru permiterea accesului autorizat in zona, cu comanda locala de armare/dezarmare sau din dispecerat
 • posibilitatea de programare / reprogramare din dispecerat a codurilor de acces in vederea armarii / dezarmarii locale de la unitatile locale amplasate langa camerele cu destinatie speciala
 • dezactivarea individuala a zonelor de securitate in cazul in care este necesara efectuarea de lucrari care ar duce la generarea de alarme false

Echipamentele folosite sunt de cea mai inalta calitate, fiind importate de la producatori de prestigiu, asigurand calitatea si fiabilitatea lucrarilor noastre:

DIGITAL SECURITY CONTROLS:Canada

PARADOX SECURITY SYSTEMS:Canada

CROW:Israel

PYRONIX:Anglia

Sisteme de control-acces

Un sistem riguros de siguranta trebuie sa permita pe langa detectia potentialului pericol si posibilitatea limitarii accesului in anumite zone-cheie, si nu numai, doar a persoanelor interesate, rolul sau fiind de a a urmari si controla accesul diferitelor categorii de personal si vizitatori.

Existenta sistemului de control acces este deosebit de utila mai ales in cazul institutiilor cu un numar mare de angajati pentru ca ofera posibilitatea accesului preferential pe zone, persoane si ore, pontajul personalului.

Functionarea lui poate fi locala ( permite accesul printr-o usa a mai multor persoane dupa un program prestabilit) sau in retea ( utilizatorii pot accesa trasee prestabilite dupa programe de acces prestabilite).

Functiile sistemului:

 • interzicerea accesului neautorizat al persoanelor si vehiculelor in zonele de securitate ale obiectivului.
 • anuntarea operatorilor cu privire la tentativele de patrundere neautorizata, cu indicarea locului unde au loc acestea.
 • alarmarea sistemului de televiziune in scopul atentionarii operatorilor si comutarii la afisare pe monitoare a camerelor video care supravegheaza filtrul violat.
 • transmiterea de semnale de alarma si sabotaj catre sistemul antiefractie.
 • facilitarea obtinerii de situatii si rapoarte privind prezenta, circulatia si raspandirea personalului in zonele de securitate ale obiectivului.
 • dezactivarea automata a filtrelor de control acces la aparitia de evenimente confirmate in sistemul de detectie a incendiilor.
 • dezactivarea manuala a filtrelor de control acces in situatii de panica.

Echipamente folosite:

HID CORPORATION

APOLLO USA

Sisteme de Telefonie

Comunicarea ca si componenta de baza a existentei umane, a dezvoltarii relatiilor socio-umane a devenit astazi indisolubil legata de solutiile tehnice menite sa asigure posibilitatea unui contact permanent cu cei interesati.

Ideal Instal va ofera solutii complete de comunicare pentru maximizarea performantelor in afaceri. Ca si in cazul celorlalte servicii oferite de firma noastra va stam la dispozitie cu un serviciu complet care cuprinde nu numai vanzarea produsului, dar si un serviciu de asistenta pentru eventuale programari personalizate, extinderi si interventii tehnice in scurt timp, atfel incat raportul pret-calitate sa fie pe deplin satisfacut. Principalii nostri furnizori sunt mereu cu un pas inaintea cerintelor, anticipand cu fiecare produs nou schimbarile care au loc in modernul univers al comunicatiilor.

Copyright 2007 © S.C. Ideal Instal S.R.L. Toate drepturile rezervate. Va rugam sa cititi pagina Termenilor de utilizare

Designed, coded and optimized by Ecs Designs Inc.

ACASA  |   TERMENI  |   E-MAIL

Despre noi   |   Produse  |   Servicii  |   Noutati  |   Contact