Urmatorii sunt termenii unui acord legal tacit intre dumneavoastra si siteul web al firmei www.idealinstal.com.

Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site web, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile, inclusiv legile si reglementarile privind controlul exportului si al re-exportului. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu folositi acest site web.

 

Acest "site" Web poate contine alte instiintari asupra proprietatii si informatii despre copyright, ai caror termeni trebuie avuti in vedere si respectati. Informatiile din acest "site" Web ar putea contine inadvertente tehnice sau greseli de tipar. Informatiile pot fi schimbate sau actualizate fara notificare. www.idealinstal.com poate, de asemenea, sa faca, in orice moment si fara notificare, imbunatatiri si/sau schimbari la produsele si/sau programele descrise in aceste informatii.www.idealinstal.com nu isi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate de www.idealinstal.com si folosirea acestor informatii este pe riscul utilizatorului. www.idealinstal.com nu furnizeaza nici o asigurare asupra faptului ca orice problema raportata ar putea fi rezolvata folosind oricare dintre informatiile furnizate de www.idealinstal.com. Furnizand aceste informatii, www.idealinstal.com nu acorda nici o licenta pentru copyright, patente sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

 

www.idealinstal.com nu doreste sa primeasca informatii confidentiale sau asupra proprietatii de la dumneavoastra prin intermediul "site" -ului nostru Web. Va rugam sa luati la cunostinta ca orice informatii sau material trimis la www.idealinstal.com nu va fi considerat confidential. Prin trimiterea catre www.idealinstal.com a oricaror informatii sau materiale acordati www.idealinstal.com o licenta nerestrictionata si irevocabila de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii si sunteti, de asemenea, de acord ca www.idealinstal.com are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-ati trimis in orice scop. Totusi, nu vom dezvalui numele dumneavoastra si nici nu vom aduce la cunostinta publica faptul ca ati trimis materiale sau alte informatii catre noi decat daca: (a) obtinem de la dumneavoastra permisiunea de a va folosi numele; sau (b) mai intai va anuntam ca materialele sau alte informatii trimise de dumneavoastra catre o anumita parte a acestui "site" vor fi publicate sau folosite in alt mod impreuna cu numele dumneavoastra; sau (c) ni se impune prin lege sa procedam astfel.

Copyright 2007 © S.C. Ideal Instal S.R.L. Toate drepturile rezervate. Va rugam sa cititi pagina Termenilor de utilizare

Designed, coded and optimized by Ecs Designs Inc.

www.idealinstal.com nu isi asuma nici o raspundere
pentru nici un alt "site" Web pe care l-ati putea accesa prin acest "site". Cand accesati un "site" Web non-idealinstal.com, chiar si unul care ar putea contine sigla www.idealinstal.com, va rugam sa intelegeti ca acesta este independent de www.idealinstal.com si ca www.idealinstal.com nu are nici un control asupra continutului acelui "site" Web. In plus, o legatura la un "site" Web non-idealinstal.com nu inseamna ca www.idealinstal.com gireaza sau accepta vreo raspundere pentru continutul sau folosirea acelui "site" Web. Depinde de dumneavoastra sa luati masuri pentru a va asigura ca orice selectati pentru folosire este lipsit de elemente ca virusi, viermi, cai troieni si alte elemente de natura distructiva.
Ideal Instal - Partenerul Ideal
  • Obligatile idealinstal.com referitoare la produsele si serviciile sale sunt guvernate doar de contractele prin care acestea sunt furnizate. Daca obtineti un produs sau un serviciu copyright@idealinstal din afara acestui "site", furnizat fara a avea la baza un contract, acel produs sau serviciu este furnizat "ASA CUM ESTE", fara nici o garantie, expresa sau implicita, si folositi acel produs sau serviciu pe riscul propriu.
  • www.idealinstal.com poate oricand sa revizuiasca acesti termeni prin actualizarea acestui anunt. Prin folosirea acestui site web, sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, de aceea, trebuie sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua cunostiinta de termenii actuali. Pentru orice alte nelamuriri privind continutul paginii "Termeni de utilizare" sinteti liberi sa contactati owner-ul siteului la adresa de mail idealinstal@idealinstal.com sau la adresa de mail office@idealinstal.com.
  • Va multumim
ACASA  |   TERMENI  |   E-MAIL

Despre noi   |   Produse  |   Servicii  |   Noutati  |   Contact