Consultanta

Proiectare

Achizitii echipamente

Executie si instalare

Punere in functiune

Instruire

Service

 

Echipa Ideal Instal ofera solutii de retele structurate care reprezinta arhitecturi de cabluri, de curenti slabi, solutii moderne si fiabile pentru transmisii voce-date. Realizata pe nivele ierarhice, reteaua este structurata pe nivele fizice ( orizontala, verticala si interconectari). Implementarea retelei este simpla, utilizandu-se cabluri de UTP, FTP, sau fibra optica, completata cu diverse echipamente active ( hub-uri, switch-uri, routere).
Calitatea serviciului de relatii cu clientii este impecabila si facem tot posibilul pentru ca dumneavoastra sa va puteti finaliza proiectul cu succes. Echipamentele pe care le folosim provin de la furnizori recunoscuti in domeniu si de aceea vom face tot posibilul pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna decizie. Selectam cu mare atentie echipamentele si ne asiguram ca acestea sunt cele mai bune de pe piata iar dupa achizitionare si montare va oferim service specializat atat in perioada de garantie cat si post-garantie.
Ideal Instal va ofera solutii complete de comunicare pentru maximizarea performantelor in afaceri. Ca si in cazul celorlalte servicii oferite de firma noastra va stam la dispozitie cu un serviciu complet care cuprinde nu numai vanzarea produsului, dar si un serviciu de asistenta pentru eventuale programari personalizate, extinderi si interventii tehnice in scurt timp, atfel incat raportul pret-calitate sa fie pe deplin satisfacut. Principalii nostri furnizori sunt mereu cu un pas inaintea cerintelor, anticipand cu fiecare produs nou schimbarile care au loc in modernul univers al comunicatiilor.
Echipamentele folosite sunt de cea mai inalta calitate, fiind importate de la producatori de prestigiu, asigurand calitatea si fiabilitatea lucrarilor noastre.
Ca parte a sistemelor integrate de securitate, Ideal Instal asigura proiectarea si realizarea de sisteme de protectie-detectie si alarmare la incendiu, adaptate functie de spatiul/sediul vizat. O combinatie ideala intre calitate, tehnologie si usurinta in instalare.

Copyright 2007 © S.C. Ideal Instal S.R.L. Toate drepturile rezervate. Va rugam sa cititi pagina Termenilor de utilizare

Designed, coded and optimized by Ecs Designs Inc.

ACASA  |   TERMENI  |   E-MAIL

Despre noi   |   Produse  |   Servicii  |   Noutati  |   Contact